Kingsland Oslo Horse Show:

Vant for andre dag på rad

For andre dag på rad gikk Philippa Porskrog Heiestad til topps iklassen for kategori 2-ponniene med Lundgreens Amazing Dancer. – Det var en fin runde, synes jeg, sa den glade vinneren av klassen.

KOH Sponni
Philippa Porskrog Heiestad tok sammen med Lundgreens Amazing Dancer sin andre seier så langt under Kingsland Oslo Horse Show. (Foto: NRYF)

11 fine 2’ere begynte fredagen sin i Telenor Arena og Body Shop-klassen, en MB + 5 klasse. To av disse ekvipasjene holdt nullen hele veien, og Philippa vant med tiden 50,62 sekunder foran Amalie Margrethe Rieber-Mohn/Mayfield Welfenkrone som galopperte feilfritt i mål på tiden 62,40 sekunder.

På tredje fulgte Hanna Elisabeth Jakehlln/Golden Spirit (Rodlease Dancing Gold/Ballestero).

-Det var en fin runde synes jeg, fastslo Philippa etter sin definitivt riktig fine runde. – Jeg fikk tatt de svingene jeg skulle – det gikk bra!

Philippa har en god partner i sin 10 år gamle norskavlede ponni e. Magic Dancer H/Silver. – Hun er så fin, smiler Philippa. – Hun er så snill, hvis jeg sitter litt dårlig, så hopper hun likevel. Men noe av det beste er at hun gir så mye koser!

Og om det å ri å vinne, ikke bare én, men to klasser under Kingsland Oslo Horse Show sier den unge rytteren. – Det er helt sykt!

Start- og resultatlister

Mer om