Therese Søhol Henriksen premiegrossist i Drammen

11 plasseringer hvorav tre seire i de tre største klassene, det ble fasit for Therese Søhol Henriksen ved helgens elitestevne i Drammen. – Deilig å være i gang igjen og få en bekreftelse på at man har jobbet riktig gjennom vinteren, sier Therese.

Therese soehohl henriksen halifax 1 2
Therese Søhol Henriksen/Halifax van de Conynenberg.

Første seier kom fredag – da gikk Sarpsborg-rytteren til topps i 1,45 m klassen med Santos Z e. Spartacus/Cassini I. To plasseringer til sikret hun seg i denne klassen, hun tok fjerdeplassen med Cyclone L’epivent e. Ulixe/Arpege Pierreville og sjetteplassen med Nina JW van De Moerhoeve e. Elvis ter Putte/Kashmir van’t Schuttershof.

Lørdag var det duket for Agria Grand Prix 1,45 m på kvelden, en klasse med 24 startende. Her var det Halifax van de Conynenberg e. Codex/Caesar van de Helle som dro i land sløyfen i nasjonalfargene – og med Cyclone tok hun sjetteplassen. I søndagens 1,40 m var det igjen Santos Z som sikret seieren, denne gang med Ninja som nummer fire.

-Jeg er storfornøyd, hestene har hoppet fantastisk hele helgen, og det ble full uttelling i de største klassene. Det er bare utrolig deilig å være i gang igjen med stevner og kunne se at man har jobbet riktig gjennom vinteren. Jeg har et fantastisk team rundt meg som betyr utrolig mye, både hjemme og på stevne, sier Therese og legger stolt til: - Jeg må også skryte av elevene mine som har ridd kjempefint, med gode resultater!

Lørdag var det Grand Prix for begge ponnikategoriene. Vinnerekvipasjen blant toerne ble Emmeline Pedersen med herlige 21 år gamle Master Bob fra Hønefoss og Ringerike Rideklubb, foran Vilja Lyngseth Gruben/Kantje’s Wilson e. Marits Misique/Duke’s Forest Antares fra Polarsirkelen Hestesportsklubb.

Rasmus Aasland fra Tønsberg og Omegn Rideklubb red en gnistrende runde med sin Poetic’s Floura e. Poetic Justice/Corn Flake og sikret seg seieren med beste tid i omhoppingen foran Oda Therese Oddsen/Javas Alun e. Cavalier Two for Joy fra Sandnes og Jæren Rideklubb.

Mange gode unghester viste seg frem i 5-års klassen, to dager på rad gikk seieren til Carmen Viskjer-Rød/Quandi M e. Karmel van de Watering/Bon Ami B fra Grenland Ryttersportsklubb. Siste dag var det Martine Myhrer Dyngeland/SG’s Amika e. Diarado/Furore som toppet resultatlisten.