Startsignalene har gått

Til tross for flere avlysninger av store stevner – den internasjonale stevnesesongen er i gang. Denne helgen er norske sprangryttere blant annet med ved Sentower Park i Belgia og ved Abu Dhabi Equestrian Club i UAE.

av
Rebecca Ballestad-Mender
Tre norske ryttere er til start ved internasjonale stevner denne helgen - Karina Hovland, her med Everest D, deltar ved CSI4* i Abu Dhabi, UAE. (Arkivfoto: NRYF)

World Cup-sesongen har gjennom desember og januar blitt flere stevner fattigere, men flere andre steder er det likevel stevneaktivitet i Europa. Ved Sentower Park i Opglabbeek, Belgia, gikk startsignalet torsdag morgen.

To norske ryttere er på plass – Cecilie Hatteland og Fredrik B. Seim. Stevnestart gikk torsdag morgen. I kveld har disse to muligheten til å sanke poeng på rankingen i Grand Prix-kvalifiseringen CSI2* 1,45 m. Der skal Fredrik skal ri sin flyvende fuks Bambi – Quevara van de Vlierbeek Z e. Quintus/Omar. Deres starttid er ca. 19.55. Cecilie har med seg åtteåringen Izonwino e. Charisma/Regilio i denne klassen og har starttid ca. klokken 20.23. Stevnet streames live på ClipmyhorseTV.

Start- og resultatlister CSI2* Sentower Park

I varmere strøk

I De forente arabiske emirater settes også hinderne frem denne helgen. Karina Hovland har grepet en mulighet hun fikk til å oppholde seg der, og hun er til start ved CSI4* i Abu Dhabi.

Karina har hoppet inn en plassering på første mulighet – i dagens 1,30 m gikk hun null med Dionysos de Triaval og tok sjetteplassen i klassen.