Sparte det beste til slutt

av
Rebecca Ballestad-Mender
For en avslutning på årets første Baltic Cup - seier til Rasmus Aasland/Poetics Floura i CSIP Grand Prix. (Foto: Harald Farbrot)

Kun tre ekvipasjer var feilfrie i grunnomgangen i denne 1,30 m klassen, på tampen av stevnehelgen ved ridesenteret Riders Cup. En dansk ekvipasje klokket først inn en nullrunde og satte press på sine norske konkurrenter – men det skulle vise seg at hun hadde brukt litt for mye tid på det. Rasmus og connemara-hoppen Poetics Floura e. Poetic Justice Rc/Dunlewey Sonny Jim suste feilfritt over målstreken på 36,76 s og tok en overbevisende ledelse med en margin på drøye 6 sekunder.