Internasjonal paradressur på Blue Hors:

Rundet av helgen med flere norske premier

Stevnet på Blue Hors i Danmark ble avsluttet med flere norske premier – blant annet sikret Jens Lasse Dokkan seg helgens andre seier med toppresultat i freestylefinalen.

Jens Lasse2
To seire og en andreplass ble fasit for dette teamet - Jens Lasse Dokkan/Aladdin sammen med trener, groom og det meste; Mette Klose Nielsen. (Foto: NRYF)

Etter å ha innledet fredag med seier, ble det en god andreplass lørdag på Jens Lasse og hans velgående Aladdin (Akinos/May Sherif) med 72,292 %. Vant gjorde tyske Martina Benzinger/Nautika (Pluto Darina/Favory Santa) med 74,653 % i grad I.

Søndag var det imidlertid Jens Lasse og Aladdin som skrittet seg til topps i freestylen. Dommertrioen belønnet den norske ekvipasjen med hele 76,234 %, og det holdt med god margin til seier foran tyske Martina og Nautika som fikk 74,689 %.

Tre norske ryttere red i søndagens freestyle-klasser, og Ann Cathrin Lübbe i grad III meldte seg på premiefesten etter en god freestyle sammen med La Costa Majlund (Sir Lancelot M/Sir Oldenburg). Med 70,611 % ble det fjerdeplass i klassen som ble vunnet av regjerende verdensmester Tobias Thorning Jørgensen/Jolene Hill (Blue Hors Schufro Hit/Windsor). Denne rytteren har vært suveren i sin klasse hele helgen, og i freestylen vant han med hele 84,834 %.

Ann Cathrin
Rutinerte Ann Cathrin Lübbe lot sine fans være litt i spenningen i helgen - og avsluttet med å prestere til en høy prosent og en fin premie. (Foto: NRYF)

Riktig god innsats sto også Christina Marcussen for sammen med sin Zorro Højris (Zorba Højris/I.P.S. Gribaldi). De endte på 69,667 % - en av dommerne hadde ekvipasjen nesten på 72 %. I freestylefinalen i grad V holdt det til en fin syvendeplass.

Resultater

Christine
Christina Marcussen hadde en riktig god internasjonal debut på Blue Hors i helgen - det ble freestylefinale, god prosent og sløyfe til Christina og hennes Zorro Højris. (Foto: NRYF)

Mer om