Internasjonal distanse i Danmark:

Olaug toppet resultatlisten i 120 km-klassen

Det ble norsk seier i CEI2* 120 km rittet i Lemvik i Danmark i helgen – Olaug Espeli Carstensen toppet resultatlisten sammen med sin egenavlede hoppe Litlemos Malika.

Distanse
Illustrasjonsfoto: NRYf

Olaug og hennes åtte år gamle hoppe (e. Signature Bfa/Nemes) brukte 07:47:14 på det 120 km lange Romrittet, og det ga en gjennomsnitssfart på 15,41 km/t. Det ga en klar seier foran Charlotte Høllede Ørtoft Rosenbeck/Aarupgaards Medina fra Danmark som brukte nesten en halvtime mer på rittet. Denne rytteren kunne glede seg både over godt fullført ritt, andreplass og gull i det danske mesterskapet som var inkludert i denne klassen.

Riktig godt og helnorsk ble det også i CEI1* 101 km, her ble det norsk på andreplass med Nathalie Aas Hovland og herlige Hvalstads Vilje. De fullførte rittet i god stil på tiden 06:16:42 og en snittfart på 16,09 km/t. Norske Unni Marina Berge/Pertha deltok også i denne klassen og fullførte til godkjent.

Tonje Danielson, som med Td Amanda (Hillman/Da Capo) – også det en egenavlet hest – måtte ut i vetgate 3 i lørdagens 120 km, men Tonje deltok også i den nasjonale MA-klassen søndag (82 km) og gikk helt til topps med sin Td Aria.

Resultater