Ny dag, nye plasseringer i Danmark

En hel lørdag er over i årets første Baltic Cup stevne, som finner sted ved Riders Cup i Herlufmagle, Danmark. Igjen har det blitt flere norske plasseringer – blant annet til children-ekvipasjen Emilie Øia Helgesen/Lady Gaga Hh Z.

av
Rebecca Ballestad-Mender
Emilie Øia Helgesen/Lady Gaga Hh Z tok tredjeplass i dagens Children Grand Prix. (Foto: Privat)

Enda en gang var det Polarsirkelens Madelen Ossletten Fuglstad som var dagens første norske rytter ut med plassering – med sin Ibalou e. Balou du Rouet/Highline ble det enda en nullrunde i Children Small Tour 1,05 m og en sjetteplass i klassen.

Nathalie Heltzen var neste norske rytter ut med en nullrunde som resulterte i plassering – med Celic e. Camelot/Lagano ble hun nummer 17 i CSIU25YJ 1,20 m.

Syv unge ryttere stilte i Children Grand Prix 1,25 m, og her var det Emilie Øia Helgesen som tok den norske plasseringen. Etter en fin runde med Lady Gaga Hh Z e. Lux Z/Pablo van Berkenbroek, der en bom måtte ned, kunne Emilie glede seg over en tredjeplass i klassen.

Rasmus Aasland plukket flere premier i dag. Med sin Erasmus gjorde han en god debut i 1,40, det ble en liten bom ned og en fin syvendeplass i CSIU25YJ Grand Prix 1,40 m på ekvipasjen. Rasmus klinket også til i dagens siste klasse, CSIP 1,25 – der ble det en fjerdeplass etter fire feil i en spennende omhopping med Poetics Floura e. Poetic Justice/Dunlewey Sonny Jim. Rasmus tok like godt en plassering til i denne klassen – med Gaoth Mhara Lad fikk han fire feil i grunnomgangen, men tiden holdt til en 12. plass i et startfelt med 29 ekvipasjer.

Rasmus Aasland tok flere plasseringer i dag - deriblant en fjerdeplass i CSIP 1,25 m med Poetics Floura. (Foto: Harald Farbrot)