Norske plasseringer i Barcelona

Det skjer mer enn finale i nasjonshopping i Barcelona – og det er flere muligheter til å ri inn både plasseringer og rankingpoeng. Nettopp det gjorde Therese Søhol Henriksen i dag – i kveldens La Vanguardia Trophy ble hun nummer fem i det gode selskapet.

av
Rebecca Ballestad-Mender
Therese Søhol Henriksen/Santos Z. (Arkivfoto: NRYF)

42 ekvipasjer red ut i fredagens 1,45 m klasse, en tidshoppingsklasse. 12 av disse red feilfritt, og av dem hadde Therese femte beste tid sammen med den 10 år gamle Santos Z (Spartacus TN/San Patrignano Cassini). Vinner i klassen ble belgiske Olivier Philippaerts/Cap du Marais (Kannan *gfe/Landor S)

Torsdag ble det to norske plasseringer i stevnets første klasse, en 1,45 m klasse med omhopping. Det ble dobbelt null både på Marit Haarr Skollerud/Lancaster (Fantomas de Muze/Crown Z) og Cecilie Hatteland/Tourelle Z (Touon/Fedor), med henholdsvis 13. og 15. plass som resultat. Også Therese Søhol Henriksen sto for to feilfrie runder da med sin Santos Z (Spartacus TN/San Patrignano Cassini).

Vant gjorde nederlandske Maikel van der Vleuten/Kamara van’t Heike (Epleaser van T Heike/Carthago).