Longines EEF Series Horse of the Year award:

Nominer din firbente Longines EEF Series-favoritt

Mange firbente stjerner har galoppert rundt i årets Longines EEF Series – nå skal det kåres en «årets hest» blant disse. Det europeiske rytterforbundet EEF har satt i gang en kampanje – du kan nominere din favoritt.

Sprangstemning
Foto: NRYF

Longines EEF Series handler om mye mer enn feilfrie runder - målet med denne prisen er å fremheve de firbente atletene, deres hestepassere og deres eiere. Longines EEF Series er unge hester som sanker erfaring, Longines EEF Series er ekvipasjer som vender tilbake etter avbrekk eller skuffelser, det er læremestere som tar unge ryttere videre i sporten – og blant årets deltagere skal det kåres en «Horse of the Year».

Nominasjonsprosessen er i gang – og vilkårene for at en hest skal kunne delta i denne konkurransen er at den har deltatt i minst to Longines EEF Series-konkurranser i 2023-sesongen.

Du nominerer din kandidat ved å klikke deg inn her – og husk å begrunne hvorfor akkurat denne hesten er din favoritt.

Nominasjonsfrist er søndag 6. august. Etter nominasjonsprosessen vil det bli en åpen avstemming som skal avgjøre vinneren – og vinneren presenteres under finalen i Warszawa søndag 17. september.

Mer om