Nytt år – ny hestefest i Telenor Arena:

Nå kan du glede deg til Agria Oslo Horse Show

13.-15. oktober skjer det igjen – da er det ny hestefest i Telenor Arena. Mye er akkurat som det alltid har vært – gleden, spenningen, sporten, toppen og bredden. Men nytt i år er en ny samarbeidspartner for arrangøren: Fra nå av heter hestefesten Agria Oslo Horse Show. – Vi er stolte og glade over å ha fått Agria som ny samarbeidspartner, smiler drivkraften bak festen gjennom mange år, Morten Aasen.

Agria 1 av 2
13.-15. oktober er det tid for Agria Oslo Horse Show i Telenor Arena. (Foto: NRYF)

-At Agria ble med på dette er noe vi setter utrolig stor pris på, ikke minst setter vi veldig stor pris på det store engasjementet som Agria viser for Oslo Horse Show. Vi er derfor både stolte og glade for å ha fått til denne avtalen, sier Morten Aasen, daglig leder av det som i mange år har vært Kingsland Oslo Horse Show og som fra i år blir Agria Oslo Horse Show. – Vi har hatt mange gode år med Kingsland, og vil takke dem for 12 år som har betydd mye for arrangementet og som har tatt det videre på sin vei.

Marie Valdar Longem NRYF1 2
-Vi er både stolte og glade for å ha fått til denne avtalen med Agria, sier Morten Aasen om samarbeidsavtalen som også bringer den opprinnelige logoen til hestefesten i Oslo tilbake på banen. (Foto: NRYF)

Et viktig stevne for norsk ryttersport

Siden 1991 har Oslo Horse Show samlet topp og bredde i Norge, og det er landets høyest rangerte stevne med sine 5 stjerner. Siden 1992 har Oslo vært stedet for sesongåpningen av World Cup sprang. Dette innebærer at verdenseliten kommer til Oslo, og det skaffer også norske ryttere plasser ved de andre verdenscupstevnene i Europa.
I tillegg gir stevnet mange norske ryttere, også bredde- og ponniryttere, muligheten til å ri på en internasjonal arena der de kan se og lære av de beste rytterne i verden.

Andrea
Hestefesten i Telenor Arena gir en stor dose rytterglede til hele heste-Norge og er viktig både for toppen og bredden av norsk ryttersport. (Foto: NRYF)

Samarbeidspartnere

Når Agria Oslo Horse Show går i gang 13. oktober, er det igjen Longines FEI Jumping World Cup ™ som er et bokstavelig talt høydepunkt. Mange har Telenor Arena som reisemål i oktober for å se dette – og mange har Telenor Arena som reisemål for å se familieshowet. Morten Aasen og hans team kan fortelle at i år satser de enda mer på dette – og i tillegg vil dressur få en større plass, deriblant med inviterte ryttere til Grand Prix.

KO Hs Isabel 2
Dressuren vil få en større plass i år - og Morten og hans team vil satse enda mer på det populære familieshowet. (Foto: NRYF)


-Nå vil vi fortsette på samme gode kurs, men med Agria som vår samarbeidspartner, sier Morten. -Vår avtale er mer enn en sponsoravtale, det handler om et samarbeid der vi skal levere på begge fronter, sammen. Vi fortsetter også vår samarbeidsavtale med Norges Rytterforbund, og til sammen gjør dette at vi har et godt økonomisk fundament for arrangementet. Vi er alle tre opptatt av topp og av bredde, og vi har det samme fokus på viktigheten av hestevelferd. I tillegg er vi en gjeng med entusiaster også – vi gleder oss til oktober!

Gleden over å bli en sentral del av dette store arrangementet lyser av Marianne Broholm Einarsen, administrerende direktør i Agria Dyreforsikring.

-Vi er takknemlige over å bli spurt om dette samarbeidet. Det er nettopp så fint å bruke dette arrangementet til å fremme hestevelferd i Norge, fremme vår kampanje #stopphalthet – så fint at vi kan gjøre dette sammen. Dette med å få hesteeiere, veterinærer, hovslagere til å jobbe sammen som et team rundt hesten, det er noe som er så viktig å få frem. Hestevelferd er en kjerneverdi hos oss, det er det vi står for - derfor er vi noe annet enn et forsikringsselskap. Vi er på en måte et dyrevelferdsselskap, som jobber bredt med dyrevelferd, ikke bare i Norden, men i Europa. Det å ha forsikring er hestevelferd, for da har du økonomisk mulighet til å hjelpe den hesten hvis ulykken er uten.

339832596 1401989750342346 7649738344706817981 n
-Nå vil vi fortsette på samme gode kurs, men med Agria som vår samarbeidspartner, sier Morten Aasen, daglig leder av det som nå har fått navnet Agria Oslo Horse Show, sammen med Marianne Broholm Einarsen, administrerende direktør i Agria Dyreforsikring. (Foto: NRYF)

Ser frem til å møtes i oktober

Agria Dyreforsikring har gjennom flere år vært en av forbundets hovedsamarbeidspartnere, og til stede da avtalen ble signert var både NRYFs president Tore Sannum og generalsekretær Beate Heieren Hundhammer.

- At Agria som en av forbundets hovedsamarbeidspartnere inngår avtale med vår hovedsamarbeidssamarbeidspartner på arrangementssiden – arrangøren av det største arrangementet vi har, femstjerners World Cup som baseres på en kontrakt mellom Oslo Horse Show, NRYF og FEI – det at dere finner sammen, det er nettverksbygging. Vi er både stolte og glade over at vi har fått til dette, og jeg tror også at dette er med på å trygge framtiden til Oslo Horse Show, fastslår presidenten.

-For Norges Rytterforbundet er Agria Oslo Horse Show et svært viktig arrangement som vi støtter opp om. Det er et årlig høydepunkt for alle hesteinteresserte, og som arrangør av World Cup sprang også det fremste sportslige arrangementet vi har. At Oslo Horse Show og Agria nå inngår en samarbeidsavtale tror jeg vil bety et løft for arrangement hvor tradisjon kombineres med nytenkning og innovasjon. Rytterforbundet har også svært god erfaring med Agria som en av våre hovedsamarbeidspartnere; vi ser virkelig frem til at sporten samles i Telenor Arena, der det vil handle om sport, rytterglede og kunnskap om hest, sier generalsekretæren.

Shettis 2
-At Oslo Horse Show og Agria nå inngår en samarbeidsavtale tror jeg vil bety et løft for arrangement hvor tradisjon kombineres med nytenkning og innovasjon, sier generalsekretær i Norges Rytterforbund Beate Heieren Hundhammer. Shettisgaloppen er en av de faste tradisjonene - og den er det bare å glede seg til allerede!. (Foto: NRYF)