Nyttig side for hestepassere:

Nå er FEI Grooms Toolkit lansert

FEI Grooms Toolkit er designet for å gi hestepassere en enkel tilgang til informasjon som er relevant i forhold til hestepassernes oppgaver, deres hester og deres utøver. Du finner den på sidene til FEI.

Hestepasser
Illustrasjonsfoto: NRYF

Nettsiden som er opprettet er delt inn i ni deler som tar en gjennom ulike temaer, inkludert diverse FEI apper som en hestepasser bør være kjent med. Det gjelder også forhold som sikkerhet i det daglige arbeidet, forsikring, biosikkerhet, antidoping hest og viktig informasjon om trakassering eller overgrep innen sporten internasjonalt.

Toolkit’et viser også vei til FEIs kunnskapsbank FEI Campus, der det er mye nyttig informasjon for hestepassere (og alle andre!). Toolkit’et vil jevnlig oppdateres for å sikre at hestepasserne får den nyeste informasjonen.

-Det er ved å sikre at vi opprettholder den høyeste standarden for hestevelferd at vår sport kan vokse på en positiv og bærekraftig måte, er budskapet fra FEI. Som det styrende organet for internasjonal sport er hestevelferden helt sentral for FEI, og det er helt grunnleggende viktig at hestevelferden går foran i alt vi gjør, uansett, lyder det fra FEI.

Toolkit’et inkluderer også viktig informasjon under overskriften «Giving Grooms A Voice», der arbeidet organisasjonene som «International Grooms Association (IGA)» og «Grooms Consultative Group» gjør forklares. Her finner man også hvordan man online rapportering av feedback fra hestepassere ved internasjonale stevner samles.

Du finner FEI Grooms Toolkit her