Mira og Mathilde innledet med seier

I UR-klassen toppet Mira Høidal, denne gang med Bronx e. Bravour/Cardento, fra Fredrikstad og Omegn Rideklubb resultatlisten etter første mesterskapsrunde på Vallermyrene hos Grenland Ryttersportsklubb i dag. Blant seniorene var det hjemmerytter Mathilde Kalland som gjorde det samme – hun ble klassevinner sammen med sin trofaste Estolga.

av
Rebecca Ballestad-Mender

Vinnertiden til Mira lød på 76,74 s, en god nummer to ble Bergen Rideklubbs Birgitte Emilie Meier/Hyacintha e. Ukato/Oramé med 79,30. På tredjeplass kom Sebastian Langeland/Huckleberry Blue e. Zirocco Blue VDL/Corland fra Ålesund Rideklubb på tiden 79,62 s.

Mathilde tok seieren i tidshoppingsklassen med tiden 77,51 s, foran Cathrine Jerring/C’est Moi e. Verdi/Animo fra Bærum Rideklubb med 79,25 s og Stein Endresen/Casall Sem e. Cabachon/Coronado fra Larvik og Sandefjord Rytterklubb med 81,08 s.

Av de 21 rytterne som stilte i dagens første avdeling av INM for unge ryttere, en 1,35 m klasse presentert av Kingsrød Trading holdt hele åtte ekvipasjer nullen– og åtte til har maks fire feilpoeng før morgendagens finale.

Kun 12 ekvipasjer er til start i seniorklassen, men også åtte av disse red feilfritt i dagens 1,40 m klasse presentert av Equitopia.