Longines FEI Jumping World Cup ™ La Coruña

Marie på plass i Spania

Det nærmer seg det syvende stevnet som rommer mulighet til å sanke World Cup-poeng i den vest-europeiske ligaen. Kommende helg skal det hoppes ved Casas Novas Equestrian Center i La Coruña, Spania. Marie Valdar Longem stiller til start der, sammen med flere av verdens aller beste ryttere.

Marie Longem
Marie Longem har reist videre fra Madrid til La Coruña der hun søndag får ny mulighet til å sanke World Cup-poeng. (Arkivfoto: NRYF)

Marie har akkurat lagt en god helg i Madrid bak seg, med to hester i god form og med gode prestasjoner – både Algorythem og World-Cup-hesten Echo de Virton viste seg meget godt frem. Nå har ferden gått til havnebyen nordvest i Spania, og der har Marie selskap av toppryttere som Henrik von Eckermann (SWE), Steve Guerdat (SUI), Marcus Ehning (GER), Martin Fuchs (SUI), Daniel Deusser (GER), Kevin Staut (FRA) og Gregory Whatelet (BEL). Som vertsnasjon kan også Spania glede seg over gode kort på hånden i La Coruña i form av Sergio Alvarez Moya, Eduardo Alvarez Aznar og Manuel Fernandez Saro.

Torsdag står visning for veterinær på programmet, og i kveld får rytterne mulighet til å ri i arenaen. Fredag kveld begynner den første CSI5*-"W-klassen i stevnet som også rommer CSI1*-klasser.

Selve World Cup-klassen går på søndag, med start klokken 17.00.

Dette er det syvende World Cup-stevnet i den vest-europeiske ligaen, som i perioden fra sesongstart i Oslo i oktober frem til finalen i USA i april inneholder 14 stevner totalt. 18 ryttere fra den vest-europeiske ligaen vil kvalifisere til finalen i Omaha, USA, og det er de syv beste resultatene for hver og en rytter som teller.

Master-liste CSI5*-W La Coruña

Start- og resultatlister La Coruña

Mer om