Karine Hestholm ble første uplasserte i grad IV

Tre norske pararyttere er på plass ved Nordisk Baltisk Mesterskap på svenske Flyinge – to av disse deltar i grad IV. Karine Vassbotn Hestholm med vakre Atlas Stengaard ble første uplasserte som nummer tre i denne klassen.

av
Rebecca Ballestad-Mender
Karine Vassbotn Hestholm/Atlas Stengaard. (Arkivfoto: NRYF)

Karine Vassbotn Hestholm med Atlas Stengaard (Nørlunds Atlantis/Manitu N) ble første uplasserte i dag med 65,375 %. Den italienske dommeren hadde den tiltalende ekvipasjen helt oppe på 70,125 % etter et jevnt og fint program der især karakterrekken for «Equestrian feel and skill of the athlete» var noe å ta med seg videre – her var det en gang 6,5, så tre syv-tall og et åttetall.

Inger Line Brath/Quallwesto (Qalle/Midt-West Ibi-Light, oppdretter Sven-Ingvar Larsson) ble nummer seks i klassen med 63,425 %.

Vinner ble den svenske paralympiske rytteren Louise Etzner Jakobsson/Goldstrike B.J. (Dreamcatcher/Jazz, oppdretter B. Jelgersma).

Signe Christine Forberg Lillerud er eneste norske rytter med i grad V. I dag ble fasit 62,744 % for henne og hennes Dakota (Dagostini/Wittinger, oppdreter Kirsten Rusch). Det ga femteplass i klassen som ble vunnet av svenske Lena Malmström/Fabulous Fidelie (Floricello/Don Romantic, oppdretter Lena Malmström).