Ingrid grep sjansen

Lørdag kveld rommet sjette og siste kvalifisering i Kingsrød Grand Prix Cup. Den muligheten var det Ingrid Gjelsten som grep med sin ganske nye firbente partner; Alibi de la Roque.

av
Rebecca Ballestad-Mender
Ingrid Gjelsten/Alibi de la Roque tok seieren i lørdagens Kingsrød Grand Prix Cup. Foto: Kristian Strøm

Hele 21 ekvipasjer deltok i lørdagens 1,45 m klasse winning round. Kun to holdt nullen to ganger – DOR-rytterne Ingrid Gjelsten og Victoria Gulliksen/Ballenteskin Watch This. Raske runder er et varemerke for Victoria, men denne gang var Ingrid og hennes 11 år gamle vallak e. Mylord Carthago/Kannan hakket vassere – så vidt. Ingrid tok seieren med tiden 40,62 s mot Victorias 40,64 s.

På tredjeplass fulgte ytterligere en Drammensrytter – Johan-Sebastian Gulliksen/Billy Cool e. Billy Kongo/Kannan, foran Mira Høidal/Boleybawn Aasha e. Dignified vant’ Zorbvliet/Air Jordan Z fra Fredrikstad og Omegn Rideklubb. Simon Rahbek Yde/Nadal e. Numero Uno/Padinus fra Fana Hestesportsklubb, som før helgen lå i topp på sammenlagtlisten med 79 poeng tok femteplassen med Geir Gulliksen/Grandino H e. Calvino Z/Numero Uno (DOR) på sjetteplass.

Finalen går 4.-7. november hos Jarlsberg og Melsom Rideklubb under innendørs-NM for junior. Finalen er en del av cupen og teller også i sammenlagt poengsum. Det blir sammenlagtpremie til de tre beste i cupen – vinneren får et års gratis leasing av en hestebil fra Kingsrød, andreplass gir et års gratis leasing av en hestehenger og for tredjeplassen kan man glede seg over et stevneskap.

Det summer av aktivitet på banene i Telenor Arena denne helgen under det nasjonale stevnet i forbindelse med Kingsland Oslo Horse Show. For mer resultater,se her