Ny stevnehelg:

Henter premier i Belgia

Ny stevnehelg – og igjen er flere norske sprangryttere ute på de internasjonale banene. I Belgia har et knippe norske ryttere hentet inn flere fine premier.

Ingrid Gjelsten lav
Ingrid Gjelsten er blant rytterne som har ridd inn premier på internasjonale baner så langt denne helgen. (Arkivfoto: NRYF)

Ingrid Gjelsten innledet torsdag med to plasseringer av to mulige ved CSI2*-stevnet på Sentower Park i Belgia, med Jackson Vd Bisschop (Flipper d’Elle*Hn/Nabab de Reve) ledet en rask nullrunde til en fjerdeplass i 1,40 m klassen torsdag. Med End Good All Good (Mr. Blue/Caretino 2) gikk det like feilfritt i en 1,30 m, og tiden i omhoppingen var rask nok til en fin femteplass.

Benedikte Endresen er også ved Sentower Park. Torsdag gikk hun feilfritt i CSI 1* 1,15 m med NV-hoppen Engas Narinja (Balou/Casir Ask, oppdretter Kady Besseberg) med en åttendeplass som resultat. Denne ekvipasjen var feilfri også fredag i 1,25 m, men dagens plassering tok Benedikte i CSI2* 1,35 m med vallaken Grardje (Genius/Heartbreaker).

Fredag innkasserte også Maria Olsen Stamnæss en fjerdeplass i CSI1* 1,15 m med Quartouche van het Venushof (Andiamo/Romeo).

Start- og resultatlister

I franske Bordeaux er Geir Gulliksen på plass sammen med VDL Groep Quatro for CSI5*-W. I dag gjorde de en oppvarming frem mot høydepunktet lørdag kveld – World Cup klassen – med en runde i en 1,40 m klasse. Resultatmessig ble det seks feil totalt.

Start- og resultatlister

I Vilamoura, Portugal, har Christina Elisabeth Norgaard Rud tatt to plasseringer i to CSI3* 1,30 m klasser. Med hestene Jamal F (Sisley Tour Vidal) og Cirano ble det henholdsvis 10. og 11. plass.

Start- og resultatlister

Ved Sharja Equestrian and Racing Club i De forente arabiske emirater ble Anita Sande/Qioco nummer 11 I 6-/7-års klassen torsdag.

Start- og resultatlister

I Riesenbeck, Tyskland, ble fasit en åttendeplass for Synne Hegle Kvalvik/Feoniki Gb (Silverstone/Numero Uno) i CSI2* 1,40 m.

Start- og resultatlister

Mer om