Nordisk Baltisk mesterskap voltige:

God start i Uppsala

Første mesterskapsdag i voltige i svenske Uppsala er vel overstått. Samtlige norske deltagere, tobente og firbente, har gjort en god innsats – og for Kristine Åssveen har dagens innsats ført til at hun ligger som en god nummer to i seniorklassen.

IMG 0181
Den norske delegasjonen med utøvere til Nordisk Baltisk mesterskap i svenske Uppsala har hatt en god første konkurransedag. (Foto: Arne Apeland)

Kristine Åssveen er Norges representant i mesterskapsklassen for seniorer, som går i CVI3*. Det begynte godt for henne med 6,813 som resultat sammen med hesten Hh’s Czardas der Lilly Weldingh rutinert holdt i enden av longetauet. Med den poengsummen ligger hun på en andreplass etter obligatorisk.

I juniorklassen er det flere unge, håpefulle norske talenter med. Linnea Aanonsen med hesten Gucci Gicarda og Marie Hatlevoll som longør oppnådde i obligatorisk 6,094 og ligger foreløpig på en 16. plass. For Anniken Hatlevoll Gjennestad, også hun med hesten Gucci Gicarda og Marie Hatlevoll ble dagens resultat 5,542 mens Gina Boganes Apeland med Risvangs Ducati og Kaia Hegre som longør fikk 5,334.

To norske utøvere er med i children-klassen, for Mathilde Hatlevoll Gjennestad med hesten Gucci Gicarda og Marie Hatlevoll som longør ble fasit 5,720 mens Sindre Nordeide/Risvangs Ducati med Kaia Hegre som longør fikk 5,134.

Start- og resultatlister

Mer om