En god helg for Victoria i Peelbergen

Etter en riktig god helg avsluttet Victoria Gulliksen CSIO3*-stevet i nederlandske Peelbergen med en femteplass i Grand Prix-klassen med Papa Roach.

av
Øyvind Larsen Tolgensbakk
Victoria Gulliksen/Papa Roach.

Kun seks ekvipasjer red feilfri grunnomgang i søndagens Big Tour Final, en 1,50 m Grand Prix som virket kvalifiserende til de store mesterskapene. For Victorias del gikk en bom ned i omhoppingen, hvilket plasserte henne og 12 år gamle Papa Roach e. Perigueux/Zeus på femteplassen i klassen. Vinnerekvipasjen ble portugisiske Duarte Romao/Cayman Jolly Jumper, en kun 9 år gammel Selle Francais e. Hickstead/Quaprice Boimargot Quincy.

Victoria sikret seg en god tredjeplass i lørdagens 1,50 m klasse, da med David Guetta e. Zento/Vigaro. To feilfrie runder og tredje best tid bak brasilianske Marlon Módolo Zanotelli/Golia e. Bustique/Doriano og belgiske Koen Vereecke/Donna vd Windeweg Z e. Diamant de Semilly/C Indoctro som vinner ga gode poeng til verdensrankingen.

Med Belle Fayvinia Z e. Baloubet du Rouet/Raphael, tok Victoria Gulliksen en 7. plass i lørdagens 1,40 m klasse. Feilfri runde ble det også på Johan-Sebastian Gulliksen/Emmylou e. Billy Mexico/Lupin Z, men utenfor plassering.

Margrethe Hartmann/Capriccio Ik e. Carrico/Deauville van T L gikk feilfritt i søndagens CSI1* 1,30 m.

Noen mil unna deltok Geir Gulliksen i GCL-stevnet i Valkenswaard. Søndag tok Geir også en femteplass, da i CSI5* 1,45, med VDL Groep Quatro. Vinner av denne klassen ble britiske Jodie Hall McAteer/Kimosa van het Kritrahof. I 1,50 m klassen ble fasit fem feilpoeng på Geir og Grandino H. Denne klassen ble vunnet av nederlandske Maikel van der Vleuten/Kamara van’t Heike.