Dette skjer i Omaha

Tre World Cup-finaler står for døren – sprang, dressur og voltige - i Omaha, Nebraska 4.-8. april. Her er hva som skjer når.

av
Rebecca Ballestad-Mender
Vinnere av Pas de deux teknisk FEI Vaulting World Cup ™ Final Leipxig 2022 – Johannes Kay/Janika Derks og Humphrey Bogart OLD fra Tyskland. (Foto: FEI/Richard Juilliart)

Det er CHI Center Omaha, midt i sentrum av Omaha, som danner rammene rundt de tre finalene. Her er det plass til hele 18 300 tilskuere, og stedet har huset adskillige store arrangement siden det ble åpnet i 2003. I 2017 ble World Cup-finalene i sprang og dressur arrangert her – da vant amerikanske McLain Ward sammen med sin hest HH Azur på sprangbanen, mens tyske Isabel Werth vant kürfinalen med Weihegold OLD.

Senteret er ellers hjemmebane for Creighton Bluejays herrelag i basket, og her har det vært både volleyball, VM i boksing og WWE – og evenement som står på tapeten fremover er blant annet besøk av Lizzo, Shania Twain og Cirque du Soleil.

Program

NB: Klokkeslett er her angitt i norsk tid. Dato kan grunnet tidsforskjellen Omaha-Norge (Omaha ligger syv timer bak norsk tid) være ulik dato fra den dato som følger av arrangørens program som oppgis i lokal tid.

Tirsdag 4. april:

16:00-19:00 FEI Dressage World Cup ™ Final presented by Havensafe Farm– Trening

20:00-22:00 Longines FEI Jumping World Cup ™ Final – Trening

22:45-24:00 Burlington Capitol FEI Vaulting World Cup ™ Final – Trening

Onsdag 5. april:

20:15-23:15 FEI Dressage World Cup ™ Final presented by Havensafe Farm – Grand Prix

Torsdag 6. april

02:15-04:30 Longines FEI Jumping World Cup ™ Final – Første runde

20:15-21:45 Burlington Capital FEI Vaulting World Cup ™ Final – Første runde

Fredag 7. april

02:15-05:00 Longines FEI Jumping World Cup ™ Final – andre runde

Lørdag 8. april

01:15-04:30 FEI Dressage World Cup ™ Final presented by Havensafe Farm – Grand Prix Freestyle

20:15-21:45 Burlington Capital FEI Vaulting World Cup ™ Final – siste runde