Nordisk Baltisk Mesterskap sprang unge ryttere:

Bronse til UR-laget – og tre ryttere på topp ti ranking

God innsats over hinderne på 1,40 m i dagens lagkonkurranse førte det norske UR-laget inn til en god bronsemedalje på Flyinge. Rytterne som sto bak dette var Martine Mariero Moe, Synne Marit Eide, Hanna Cecilie Wicklund og Ada Braaten Johnsen.

NBC Ur lag
UR-laget red inn en god bronsemedalje i dagens lagkonkurranse. (Foto: Andrew Settli)

Det danske laget hadde en særdeles god start i går og lå i tet inn mot lagkonkurransen – og fortsatte med å prestere. Gullet gikk til Danmark med 10,9 feilpoeng totalt, foran Sverige med 17,7. Norge gikk inn i dagens konkurranse med 11,44 feilpoeng og fikk med seg åtte feilpoeng totalt i dag – 19,4 feilpoeng ga bronse.

Martine med sin Dinero de Laubry (Nabab de Reve/Skippy) fikk 12 feilpoeng i første runde, men slo så til med en nullrunde. Synne Marit Eide/Kleine Cherie (Stylist/Cellestial) gikk null, deretter hadde hun en 4-feils runde. Hanna Cecilie Wicklund/Fantomas gjorde det i omvendt rekkefølge – først feilfri, så 4 feil – og det samme gjorde Ada Braaten Johnsen/My Way B. &. V. ((Emerald/Nabab de Reve).

Tre norske ryttere er innenfor topp ti frem mot den individuelle finalen torsdag; Hanna er ranket som nummer tre, Ada nummer ni og Synne nummer 10.

Norge stilte ikke med lag i seniorklassen, men har to individuelle ryttere med. Begge hadde to 4-feils runder i 1,40 m klassen i dag – Matilde Kalland/Estolga (Toulon/Goodwill) og Vetle Solenes/Damiano B (Damiro B/Chellano). På den individuelle rankingen ligger de som henholdsvis nummer syv og nummer åtte.

Resultater

Mer om