Andreplass til Jenny i 1,50 m Grand Prix

Jenny Krogsæter la gode rankingpoeng til sin konto da hun i dag galopperte inn til en råsterk andreplass i dagens CSI3* 1,50 m Grand Prix i italienske Gorla Minore. Denne plasseringen var en «toppen på kransekaken» etter et stevne der den unge rytteren sanket adskillige topp-ti plasseringer.

av
Rebecca Ballestad-Mender
Jenny Krogsæter/Delphi sammen med Ludo Philippaerts, trener André Frans og hestepasser Tatjana Benedikte Hansen etter dagens sterke andreplass i 1,50 m klassen i Gorla Minore. (Foto: Privat)

Kun to ekvipasjer av totalt 59 holdt nullen i grunnomgangen i 1,50 m klassen søndag. Jenny red feilfri omhopping på tiden med hesten Delphi M Z, på tiden 49,95 s. Det ga en sterk andreplass bak tyske Nicola Pohl/Catz de Sulpice som var feilfri på tiden 46,90 s.

Jenny har det med å sanke gode, internasjonale resultater - og denne stevnehelgen i Gorla Minore var intet unntak. Også lørdag gjorde Jenny det godt i 1,50 m klassen – da ble fasit 0/4 med Delphi M Z. I 1,40 m klassen klassen tok hun sjetteplassen med K&T Geromino og ble nymmer åtte med Pella Horta etter nullrunder med begge. To topp 10-plasseringer ble det også i 7-års klassen, med Laganixx klatret hun nest øverst på pallen, og med Miami Heat red hun inn en femteplass. Fredag ble det en fjerdeplass med Caluna de Berlo Z i 1,35 m. Torsdag satt niendeplassen med Quando VD Bisschop i 7-års klassen.

Søndag ble det også premie til Nora El Sayed Hansen; med Action Aimee ble hun nummer fire i 1,25 m klassen.